Starta Podcast

Har du en grym idé till en podcast? Eller vill ni bara snacka skit med polarna? Kanske är ni en förening eller ett företag?

Oavsett vad är du välkommen till oss på Bstreet. Vi hjälper alla i Borås att förverkliga sin dröm om en egen podcast. Som medlem i Bstreet får du tillgång till våra professionella studios på Regementet i Borås där vi hjälper till med allt från planering, inspelning till klippning och publicering.

Vi har idag ett tiotal podcasts som regelbundet spelas in hos oss, och våra medlemmar har flera års erfarenhet av att göra poddar. Vi ser till att er podd länkas vidare till tjänster som Podcaster, Spotify etc för att er podd ska få så bra spridning som möjligt. Det finns även möjlighet till att låna mobil inspelningsutrustning.

Om detta låter intressant får du gärna höra av dig till oss, så styr vi upp ett möte och ser till att du kommer igång så fort som möjligt.

För att spela in hos oss krävs medlemskap i föreningen samt att vi tar ut en liten studioavgift beroende på ert användande av lokalerna.

Företag kan få momsfakturor för podcastinspelningar. 

 

Kontakta Oss:

2 + 11 =

Några av våra podcasts: