Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted by on Sep 14, 2015 in Nyheter

Fullspäckad Soundic-höst hos Bstreet

Fullspäckad Soundic-höst hos Bstreet

Hösten 2015 kommer vara en fullspäckad radiohöst hos Bstreet. Vi kommer att köra igång inte mindre än 4st program som kommer att sändas på Soundic Radio.

På måndagar kör Mozze och Sebbe igång med det populära konceptet ”Nyfiken i en strut”: Programmet där vi testar olika saker. Vilken chokladsort är egentligen godast? Vilken morgonjuice borde man välja? Ost…vad passar till vad? Varje vecka kommer ha nytt tema och gäster som får provsmaka/testa och tycka till om vad som egentligen gäller! Klockan 18.00-20.00 hör du detta.

På tisdagar fyller vi tablån hela kvällen med två program. Först ut är Sebbe som leder återkomsten av programmet Spotlight. Ett program som går på djupet på artisterna som spelas på stationen. Hur startade Kelly Clarksons karriär? Hur många listettor har Katy Perry haft? Detta är frågor som besvaras 17.00-18.00 varje tisdag.

Klockan 18.00 tar Jenny vid och leder programmet Fresh Programmet för dig som älskar ny musik. Vi väljer ut nästa hitplåga som alla kommer nynna på. Eller rentav dissar en låt som aldrig borde släppts? Här får tycker vi exakt vad vi vill, hit or shit! 18.00-20.00 sänds detta.

På onsdagar 18.00-20.00 är det grabbkvällar på Soundic. Mozze, Sebbe och Kevin leder dig genom en kväll där grabbsnack prioriteras med aktuella ämnen. Eftersom namnet är grabbkväll så är de självklart att tjejer är portade.

Detta och mycket, mycket mer hör du på Soundic Radio i höst. Lyssna gör du via hemsidan www.soundicradio.com eller via TuneIn Radio.